Αγγλία

Ο Αρτέτα με την Άρσεναλ στο -15 αρνήθηκε ν’ απαντήσει για τον τίτλο!

Ο Μικέλ Αρτέτα αποχώρησε εσπευσμένα και ίσως και όντας ενοχλημένος από το flash interview μετά το 1-1 της Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ, όταν τον ρώτησαν για την διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Αρτέτα είδε με τον Ράις να ισοφαρίζει στο 75ο λεπτό του ματς στο «Ολντ Τράφορντ», απαντώντας στο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες από το πρώτο μέρος, ωστόσο, το τελικό 1-1 είναι ακόμα ένα καταδικαστικό αποτέλεσμα για τους Λονδρέζους και το θεωρητικό κυνήγι του τίτλου.

Ο Ισπανός κόουτς των «κανονιέρηδων» στο flash interview μετά το τέλος της αναμέτρησης κλήθηκε ν’ απαντήσει για το κομμάτι της απόστασης των 15 βαθμών από την κορυφή κι έφυγε δίχως να πει κάτι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x