Αγγλία

Ο Γκάμπριελ της Άρσεναλ τα έβαλε με ληστές που είχαν ρόπαλο και ήθελαν να κλέψουν το αμάξι του!

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος στόπερ της Άρσεναλ ήρθε στα χέρια με επίδοξους ληστές που κρατούσαν ρόπαλο του μπέιζμπολ στο γκαράζ του σπιτιού του.

Θύμα διάρρηξης - και παρ' ολίγον κλοπής - έπεσε ο άσος τη Άρσεναλ, Γκάμπριελ τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Dailymail», ο 23χρονος Βραζιλιάνος βίωσε μια σοκαριστική εμπειρία, όταν γυρνώντας με έναν φίλο του στο σπίτι αντίκρισε στο γκαράζ δύο κουκουλοφόρους που κρατούσαν ρόπαλο του μπέιζμπολ, οι οποίοι τους είχαν ακολουθήσει μέχρι εκεί.

Οι δύο δράστες ζήτησαν από τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να τους δώσει το ρολόι που φορούσε, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και τα κλειδιά από το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Mercendes αξίας 45.000 λιρών!

Ένας μάλιστα από τους ληστές πήγε να τον χτυπήσει με το ρόπαλο, με τον Γκάμπριελ εκείνη την ώρα να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και στη συνέχεια να παλεύουν. Μετά από αυτό το... απρόοπτο, οι επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή, μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους που κρατούσε τσίλιες.

Ο άσος των «κανονιέρηδων» ωστόσο μπόρεσε να αρπάξει το καπέλο που φορούσε ο ένας εκ των δραστών, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του, καταδικάζοντάς τον σε πέντε χρόνια φυλάκισης.

Άρσεναλ: Ο Γκάμπριελ πάλεψε με ληστές με ρόπαλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x