Αγγλία

Πάει για διπλό «μπαμ» με Ραφίνια και Ζεσούς η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό χτύπημα, με το οποίο θα ενισχύσει πάρα πολύ την επιθετική της γραμμή.

Ετοιμάζει διπλό «μπαμ» η Άρσεναλ! Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα οι «κανονιέρηδες» προχωράνε για να ενισχύσουν πάρα πολύ την επιθετική τους γραμμή με δύο σούπερ μεταγραφές.

Η πρώτη αφορά την κορυφή της επίθεσης, αφού ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο Λονδίνο αφού η συμφωνία ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά. Η «χρυσή» τομή αναμένεται να βρεθεί σε ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ και ο Βραζιλιάνος φορ να καλύψει το κενό που έχουν αφήσει οι αποχωρήσεις των Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ.

Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ βάζει μπρος και για το «μπαμ» με τον Ραφίνια από τη Λιντς. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποτελούσε μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί όσο δεν πουλάνε ποδοσφαιριστές και δεν έρχονται χρήματα στα ταμεία τους δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα ανοίγματα. Ο Ραφίνια δεν μπορεί να περιμένει τους «μπλαουγκράνα» και όλα δείχνουν πως πλησιάζει και αυτός, όπως και η Λιντς σε συμφωνία για να μετακομίσει στο «Emirates». Και αυτός, επίσης, με ένα ποσό στα 50-55 εκατ. ευρώ!

Την ίδια ώρα, στην Άρσεναλ εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση στα στόπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x