Αγγλία

Πρώτος στόχος για την επίθεση της Άρσεναλ ο Βίκτορ Γκιόκερες!

Ο Βίκτορ Γκιόκερες αποτελεί τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ για τη γραμμή κρούσης.

Η κατάσταση στην Άρσεναλ είναι εξαιρετική, αφού μετά την επιστροφή της στην κορυφή της Premier League, προκρίθηκε και στη φάση των «8» του Champions League.

Στην εξαιρετική σεζόν που διανύει η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, μελανό σημείο αποτελεί η απουσία ενός επιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα. Οι Γκάμπριελ Ζεσούς και Έντι Ενκέτια, που καλύπτουν τη θέση, έχουν σημειώσει μόλις εννέα τέρματα, με τα γκολ να προέρχονται από τις υπόλοιπες γραμμές.

Στο πνεύμα αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν περιπτώσεις κεντρικών επιθετικών, με τον Βίκτορ Γκιόκερες να αποτελεί τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο. Το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει προσπάθεια απόκτησης για το Σουηδό, όπου διαθέτει ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του.

Ο 25χρονος οδηγεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 33 γκολ και 12 ασίστ σε 37 αναμετρήσεις και όπως είναι λογικό απασχολεί αρκετές από τις μεγάλες ομάδες. Η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε τα Χριστούγεννα, καταθέτοντας μάλιστα και πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά απορρίφθηκε από τη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Γκιόκερες είχε δείξει και στο παρελθόν πως διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ, όταν με 22 γκολ και 10 ασίστ οδήγησε την Κόβεντρι στα playoffs της Championship, την αγωνιστική περίοδο 22/23.



Ο Σουηδός αναμένεται να αποτελέσει «μήλο της Έριδος» ανάμεσα στις ομάδες του Λονδίνου, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για τους «κανονιέρηδες».

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x