Αγγλία

Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή»

Yποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Λίβερπουλ ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ έμεινε εκτός Κυπέλλου μετά την ήττα από την Λίβερπουλ (0-2), ενώ προέρχεται από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στην Premier League. Ο Μίκελ Αρτέτα στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του.

«Γιατί δεν σκοράρουμε; Επειδή η μπάλα δεν μπαίνει στο τέρμα. Δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες αλλά κανείς απέναντι στη Λίβερπουλ δεν δημιούργησε αυτό που δημιουργήσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, ακόμα κι αν δεν το εκμεταλλευτήκαμε Γι' αυτό δεν κερδίζουμε παιχνίδια: δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αξίζουμε, αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ διαφορετικά. Όταν η ομάδα μου παίζει με θάρρος ενάντια ίσως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, τι να πως εκτός από συγχαρητήρια;», είπε ο Μικέλ Αρτέτα.

Οι φίλαθλοι ζητούν την απόκτηση επιθετικού, αλλά ο ίδιος απέφυγε να πει αν θα έρθει κάποια ενίσχυση: «Αυτό που ζητάω από τους φιλάθλους είναι να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Ας στηρίξουν τους παίκτες που έχουμε, είναι πραγματικά δυνατοί. Δεν τους αξίζει κάτι διαφορετικό δεδομένου αυτού που κάνουν. Είναι η γνώμη μου. Άλλο είναι αυτό που χρειαζόμαστε στη χειμερινή αγορά και άλλο είναι τι μπορούμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x