Αγγλία

Τράκαρε με την Λαμποργκίνι σε σχολείο παίκτης της Άστον Βίλα

Ο Κόρτνεϊ Χάουζε της Άστον Βίλα... μπήκε με την Λαμποργκίνι του σε σχολείο. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα.

Ένα απίστευτο συμβάν έγινε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-2). Ο αμυντικός των «χωριατών», Κόρτνεϊ Χάουζε, έχασε τον έλεγχο της Λαμποργκίνι του και μπήκε με τη «μούρη» στην είσοδο ενός σχολείου σπάζοντας τον φράκτη.

Για καλή τύχη όλων, στο χώρο δεν βρισκόταν κανένα παιδάκι και αποφύγαμε τραγωδία, με μοναδική απώλεια την μπροστινή όψη του πανάκριβου αυτοκινήτου (αξίας 200.000 ευρώ), που καταστράφηκε.

«Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο και βγήκαμε έξω. Είδαμε ένα ακριβό αυτοκίνητο να έχει μπει μέσα στο χώρο του σχολείου και υποθέσαμε πως μπορεί να είναι κάποιος ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος δεν έδειχνε τραυματισμένος, αλλά ήταν σε σοκ. Ευτυχώς τα παιδιά ήταν εκείνη την ώρα μέσα στις τάξεις για προσευχή, γιατί αλλιώς μπορεί να είχαμε θύματα», ανέφερε μάρτυρας του ατυχήματος στην Daily Mail.

Μόλις τον Μάιο ο Άγγλος αμυντικός είχε συλληφθεί για υπερβολική ταχύτητα ισχυριζόμενος στην τροχαία πως «γκάζωνε» για να προλάβει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, που θα γίνονταν παρουσία του Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Άστον Βίλα: Τράκαρε με Λαμποργκίνι σε σχολείο παίκτης της

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x