Αγγλία

Τα συνδύασε... όλα ο Αθπιλικουέτα: Δεν παράτησε τις σπουδές του και αποφοίτησε από το Χάρβαρντ!

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα κατάφερε να συνδυάσει την επαγγελματική του καριέρα στο ποδόσφαιρο με τις σπουδές και πλέον είναι απόφοιτος από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Ένας ζωντανό παράδειγμα αφοσίωσης και σκληρής δουλείας είναι ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα! Ο παίκτης της Τσέλσι μπορεί να μην κατέκτησε κάποιον τίτλο τη φετινή σεζόν με τους «μπλε», αλλά την έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στο πρόγραμμα "Business of Entertainment, Media and Sports" και απέδειξε ότι μπορεί να συνδυαστεί ο πρωταθλητισμός στο κορυφαίο επίπεδο με τις σπουδές.

«Συναρπαστικά νέα για να τα μοιραστώ με όλους σας! Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μόλις ολοκλήρωσα το το πρόγραμμα "Business of Entertainment, Media and Sports" στο Χάρβαρντ! Ήταν μια απίστευτη ευκαιρία για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Πάντα πίστευα στη δύναμη της εκπαίδευσης και της συνεχούς μάθησης. Αυτό το πρόγραμμα στο Χάρβαρντ θα μου επιτρέψει να διευρύνω τις γνώσεις μου και να αποκτήσω πολύτιμες δεξιότητες πέρα από τον κόσμο του αθλητισμού
», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Instagram o Αθπιλικουέτα, όπου έκανε γνωστή τη σπουδαία προσωπική του επιτυχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x