Αγγλία

Ο μάνατζερ του Βαράν... κυνηγάει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσπάθεια του μάνατζερ του Ραφαέλ Βαράν να κλείσει ραντεβού με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να πέσουν... τίτλοι τέλους στην άκρως επιτυχημένη σχέση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ραφαέλ Βαράν, σε έναν «γάμο» που διήρκησε μια δεκαετία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.

Μετά και την άρνηση να ανανεώσει το συμβόλαιό του, οι «μερένχες» έχουν βγάλει στο... σφυρί τον Γάλλο στόπερ ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2022 όταν και ολοκληρώνεται η συμφωνία τους. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες το όνομα που παίζει δυνατά για την απόκτησή του είναι αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το ποσό που ζητούν οι Ισπανοί να φτάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά αγγλικά δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του 28χρονου κεντρικού αμυντικού προτίθεται να συναντηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ώστε να προχωρήσει η υπόθεση. Να σημειωθεί, πως ο Αγγλικός σύλλογος φαίνεται έτοιμος να προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Βαράν για να μετακομίσει στο «Όλντ Τράφορντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x