Να αποσύρεται ένας παίκτης λόγω προχωρημένης ηλικίας είναι το φυσικό. Να το κάνει λόγω τραυματισμού είναι… αναγκαστικό. Αλλά να το επιλέγει επειδή βαρέθηκε το ποδόσφαιρο, είναι πρωτοποριακό.
Ο Ντέιβιντ Μπέντλεϊ ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Ο 29χρονος άσος, που έχει περάσει από Άρσεναλ, Μπλάκμπερν και Τότεναμ, αποφάσισε να γράψει τον επίλογο στην καριέρα του μετά από δώδεκα χρόνια.
«Δεν μετανιώνω, έχω απολαύσει κάθε στιγμή, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Το παιχνίδι άλλαξε πολύ. Είναι διαφορετικό. Όταν πρωτοξεκίνησα ήταν απόλαυση. Τώρα είναι λίγο πιο… ρομποτικό. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Το έκαναν βαρετό. Το να υπογράψω για τρία ή τέσσερα χρόνια, πραγματικά δεν είναι μία επιλογή για εμένα. Μου μένει μια πίκρα. Η ζωή είναι γεμάτη ενδοιασμούς, αλλά είμαι χαρούμενος με την πορεία της καριέρας μου. Υπήρχαν τα ψηλά και τα χαμηλά», τόνισε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






