Αγγλία

Βενγκέρ: «Απέτυχαν να πάρουν τον Σάντσες γι' αυτό θέλουν Νεϊμάρ»

Τα βέλη του προς την Παρί Σεν Ζερμέν έστρεψε ο προπονητής της Άρσεναλ, υποστηρίζοντας πως στράφηκαν στην περίπτωση του Νεϊμάρ εξαιτίας του «άκυρου» που δέχτηκαν για τον Αλέξις Σάντσες.

Επίθεση εξαπέλυσε ο Αρσεν Βενγκέρ κατά της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως ο γαλλικός σύλλογος κινείται για την απόκτηση του Νεϊμάρ, επειδή εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» για τον Αλέξις Σάντσες.

Αναλυτικότερα τα όσα δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός: « Η Παρί απογοητεύτηκε τόσο πολύ που δεν απέκτησε τον Σάντσες, γι' αυτό και στράφηκε στον Νεϊμάρ. Διαβάζω τρεις μέρες τώρα την L’Equipe και από εκεί που μιλούσε συνεχώς για τον Αλέξις, πλέον σε κάθε δημοσίευμα της αναφέρεται στον Νεϊμάρ».

Τέλος ο 67χρονος προπονητής της Άρσεναλ ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως ο ποδοσφαιριστής του δεν πωλείται: «Τόσο εγώ, όσο και το κλαμπ έχουμε ξεκαθαρίσει πως ο Σάντσες δεν θα πωληθεί. Αυτή είναι η στάση μας και θα την τηρήσουμε».

Είναι γεγονός πως Παριζιάνοι επιθυμούσαν την απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού, όμως οι συνεχόμενες αρνήσεις από την πλευρά των «κανονιέρηδων», τους έκαναν να σταματήσουν τις προσπάθειες.

Η αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του 28χρονου μεσοεπιθετικού, δεν πτόησε τους ιθύνοντες της Παρί και τα τελευταία 24ωρα προσφέρουν «γη και ύδωρ» στον Νεϊμάρ, ώστε να πραγματοποιήσουν το μεγαλύτερο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x