Αγγλία

Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει τη φετινή Premier League»

Την πεποίθηση πως η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση της φετινής Premier League, εξέφρασε ο θρυλικός πρώην προπονητής της, Αρσέν Βενγκέρ.

Ικανή να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το μακρινό 2004 είναι η Άρσεναλ, σύμφωνα με τον θρυλικό πρώην προπονητή της, Αρσέν Βενγκέρ.

O 72χρονος Γάλλος ο οποίος έκατσε στον πάγκο των «κανονιέρηδων» από το 1996 έως το 2018 και ήταν εκείνος που τους οδήγησε μέχρι την κορυφή, εξέφρασε την πεποίθηση πως η Άρσεναλ έχει πολλές πιθανότητες να τερματίσει στην πρώτη θέση του φετινού πρωταθλήματος.

«Πιστεύω πως η Άρσεναλ έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει τη φετινή Premier League, διότι έως τώρα δεν βλέπω κάποια ομάδα να είναι εντελώς κυρίαρχη. Πιστεύω πως έχουν αρκετές πιθανότητες. Φυσικά, η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη λόγω του χειμερινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν γνωρίζουμε πόσο θα επηρεαστεί η απόδοση των παικτών και των ομάδων. Γενικά πάντως, πιστεύω πως μπορούν να τα καταφέρουν».

Να θυμίσουμε πως μετά το πέρας 7 αγωνιστικών, η Άρσεναλ είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας, έχοντας έξι νίκες και μία ήττα, ενώ έχει μαζέψει έναν βαθμό περισσότερο από Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x