Εν ενόψει του αγώνα της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο αμυντικός των «σπιρουνιών», Γιαν Βερτόνγκεν έκανε δηλώσεις στο Sky sports News.
Ο Βερτόνγκεν πιστεύει πως η ομάδα του Πελεγκρίνι, παρόλο που βρίσκεται μια θέση χαμηλότερα από την Τότεναμ, έχεις αξιώσεις για την κατάκτηση του τίτλου.
« Νομίζω ότι η Σίτι είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα…ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, παίζει μόνο για να κερδίσει.», είπε.
Ο 26χρονος παίκτης, όταν ρωτήθηκε για την πορεία της ομάδας του εξέφρασε τη γνώμη ότι η φετινή χρονιά είναι η δυσκολότερη για τη Τότεναμ, καθώς έχει να αντιμετωπίσει συλλόγους όπως η Σίτι και η Γιουνάιτεντ.
«Είναι απίστευτο που παίζουμε στους επόμενους αγώνες με τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η χρονιά. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό αν θέλουμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα» .
Επιμέλεια: Πωλίνα Ψαρομηλίγκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






