Αγγλία

Βιέρι για Κόντε: «Είναι από τους τύπους που συγκρούεται συνεχώς με τους πάντες!»

Την άποψή του αναφορικά με τον Αντόνιο Κόντε και την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Τότεναμ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κριστιάν Βιέρι.

Οι σχέσεις της Τότεναμ με τον Αντόνιο Κόντε είχαν φτάσει στο... απροχώρητο εδώ και αρκετό καιρό, με τους «spurs» να παίρνουν τελικώς την απόφαση να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους.

Ο βρετανικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Φάμπιο Παρατίτσι, να τονίζει πως μέχρι νεοτέρας θα στηριχθεί ο μέχρι πρότινος βοηθός, Κριστιάν Στελίνι, που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής.

Την άποψή του για τον Αντόνιο Κόντε εξέφρασε μέσω δηλώσεών του στη «Corriere della Sera» ο Κριστιάν Βιέρι, τονίζοντας πως ο 53χρονος τεχνικός είναι από τους ανθρώπους που πάντα συγκρούεται με τους άλλους, παρομοιάζοντάς τον μάλιστα σαν ένα... σφυρί!

«Ο Κόντε έχει συνηθίσει να συγκρούεται με όλους, έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Αν τον προσλάβει μια ομάδα το ξέρει ότι δεν μπορεί να περιμένει κάποιον χαρούμενο τύπο, αλλά ένα αυστηρό και απαιτητικό άτομο. Είναι βαρύ να τον έχεις σε στην ομάδα σου, σε αφήνει άυπνο...

Υπάρχουν προπονητές σαν τον Αντόνιο και τον Ζοσέ Μουρίνιο που είναι σαν τα «σφυριά» και απαιτούν το καλύτερο από όλους ανά πάσα στιγμή. Και μετά υπάρχουν εκείνοι που είναι ευχαριστημένοι με οτιδήποτε. Ο καθένας έχει την άποψή του...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x