Αγγλία

Έληξε ο δανεισμός του Βινάγκρε στην Έβερτον-Επιστρέφει στην Σπόρτινγκ

Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα επιστρέψει ο Ρούμπεν Βινάγκρε, μετά και τη λήξη του μονοετούς δανεισμού του στην Έβερτον.

Ήλθε, είδε και... απήλθε από την Έβερτον ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, αποχώρησε και τυπικά από την ομάδα του Μέρσεϊσάντ στην οποία και αγωνιζόταν ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κατά την παραμονή του στο «Γκούντισον Παρκ» ο Πορτογάλος, κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές και έτσι επιστρέφει στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας αφού τα «ζαχαρωτά» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν για την αγορά του.

Μάλιστα ο Βινάγκρε παρά τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής του με τη φανέλα της Έβερτον, αποχαιρέτησε τον σύλλογο μέσω ανάρτησης στο instagram γράφοντας:

«Σας ευχαριστώ Evertonians! Ήταν ευχαρίστηση να φορέσω αυτή τη φανέλα την περασμένη σεζόν! Είμαι λυπημένος που δεν είχα την ευκαιρία να συνεισφέρω περισσότερο, αλλά έκανα όλα όσα μου επέτρεψαν. Εύχομαι η ιστορία μας να ήταν διαφορετική!

Χαίρομαι πραγματικά που καταφέραμε να διατηρήσουμε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο στην Premier League, γιατί το αξίζαμε και με το παραπάνω!
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Έβερτον θα επιστρέψει στη θέση που της αξίζει, είναι ένας μεγάλος σύλλογος και γεμάτος ιστορία!

Σας ευχαριστώ όλους, σας εύχομαι τα καλύτερα»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x