Ένα από (πολλά) προβλήματα που αντιμετωπίζει στη Λίβερπουλ είναι αυτό του τερματοφύλακα.
Βάζει τον Μινιολέ, τα κάνει μούσκεμα. Βάζει τον αναπληρωματικό Μπογκντάν, αποδεικνύει ότι μπορούν τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αρχίσει ήδη να ψάχνεται για γκολκίπερ.
Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν μοιάζει εξαιρετική η συγκυρία για να διεκδικήσει έναν συμπατριώτη του: Τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός θεωρείται ταλαντούχος, αλλά έχει πέσει πάνω στον (εξαιρετικό) Κλαούντιο Μπράβο.
Κι αφού περιορίστηκε πέρυσι στα παιχνίδια του Champions League, φέτος παρουσιάζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν έπαιξε καν στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Κλοπ, προσφέροντάς του θέση βασικού και την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει διαφορά σε υψηλό επίπεδο.
Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






