Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν οι Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος, Ντέιβιντ Ίμποτσον βρέθηκε στη Μάγχη, όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα τα βρετανικά ΜΜΕ.
Όπως μεταδίδει αυτή την ώρα το «Sky Sports», ένα σκάφος που πραγματοποιούσε έρευνες στο σημείο από το πρωί, τελικά βρήκε το αεροπλάνο το οποίο αναζητείται εδώ και μέρες και όπως επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μιρνς, που έχει την ευθύνη των ερευνών εκ μέρους της οικογένειας του Σάλα, επιβεβαίωσε ότι ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι δύο επιβαίνοντες.
Ωστόσο, αμφότεροι θεωρούνται νεκροί από τις αρχές που διεξάγουν ακόμα τις έρευνες, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται επίσημη ενημέρωση και για τις επόμενες κινήσεις και πιθανότατα για τα αίτια της τραγωδίας.
Shipwreck hunter David Mearns says that his crew have found the plane carrying missing Cardiff City player Emiliano Sala
— Sky News (@SkyNews) February 3, 2019
Read more on this breaking story: https://t.co/tkLs5NGsRh pic.twitter.com/WZOCeNwOqX
BREAKING The plane carrying Emiliano Sala and David Ibbotson has been found, their families have been told.
— Tom Parmenter (@TomSkyNews) February 3, 2019
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






