Αγγλία

Σε καραντίνα ο Πάρκερ στη Φούλαμ

Ο Σκοτ Πάρκερ δεν θα μπορέσει να κάτσει στον πάγκο της Φούλαμ στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Σαουθάμπτον στο «Κρέιβεν Κότατζ» για τη 13η αγωνιστική της Premier League.

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Φούλαμ, ο Σκοτ Πάρκερ μπήκε σε απομόνωση, αφού ανιχνεύτηκε με κορωνοϊό ένα μέλος της οικογένειάς του. Ο Άγγλος τεχνικός υποβλήθηκε και ο ίδιος και βγήκε αρνητικός, αλλά τέθηκε σε απομόνωση για μία εβδομάδα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες των επιστημόνων.

Εφόσον είναι αρνητικό το αποτέλεσμα και στο δεύτερο τεστ, ο Πάρκερ θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τότεναμ στις 30 του μήνα.

Πλέον, την τεχνική καθοδήγηση κόντρα στους «αγίους» θα την αναλάβουν οι Στιούαρτ Γκρέι και Ματ Γουέλς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x