Αγγλία

Δεν αγχώνεται ο Μινιολέ από τις φήμες περί Τζο Χαρτ στη Λίβερπουλ

Η αποπομπή του Τζο Χαρτ από τη Σίτι έχει φουντώσει τη μεταγραφολογία στην Αγγλία με τη Λίβερπουλ να φέρεται ως ο πιθανότερος προορισμός. Ο Σιμόν Μινιολέ, όμως, δεν ασχολείται και κάνει τη δουλειά του.

Το σίριαλ με την κόντρα μεταξύ Γουρδιόλα και Χαρτ έλαβε τέλος, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι -αναμενόμενα- να βγαίνει κερδισμένος. Ο τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας είναι και επισήμως εκτός ομάδας, με τα σενάρια να οργιάζουν αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τελευταίο και πιο δυνατό όνομα, η Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» έχουν συνδεθεί με πολλούς πορτιέρε τα τελευταία χρόνια, με τον Σιμόν Μινιολέ σε πολλές περιπτώσεις να μην ξέρει τι του... ξημερώνει. Ο Βέλγος κίπερ, ωστόσο, έχει διατηρήσει τα γάντια του βασικού τα δυο τελευταία χρόνια, ακόμα κι αν κάποιες εμφανίσεις του έκαναν το «Άνφιλντ» να τρέμει. Τώρα, είναι η σειρά του Χαρτ να διεκδικήσει την εστία της Λίβερπουλ, έχοντας στο πλευρό του οπαδούς, μετόχους και παλιούς παίκτες της ομάδας. Ο άλλοτε εμβληματικός υπαρχηγός, Τζέιμι Κάραχερ, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην παίκτη της Σίτι, δηλώνοντας πως «είναι ο καλύτερος Άγγλος τερματοφύλακας των τελευταίων δεκαετιών και ο ερχομός του στη Λίβερπουλ θα την ανεβάσει επίπεδο».

Παρ'όλη τη μεταγραφική σπέκουλα, το αυτί του Μινιολέ δεν φαίνεται να... ιδρώνει. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, με ιδιαίτερα διπλωματικές δηλώσεις, ξεκαθάρισε ότι είναι «μαθημένος στη φημολογία, καθώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός τεράστιου συλλόγου όπως η Λίβερπουλ. Συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου».

Eπιμέλεια: Χρήστος Ντότσικας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x