Αγγλία

Δεν επαναπατρίστηκε λόγω χρημάτων ο Χάουαρντ

Η επιστροφή του Τιμ Χάουαρντ στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Κολοράντο Ράπιντς χάλασε λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Αμερικανού γκολκίπερ της Έβερτον.

Η μεταγραφή του Τιμ Χάουαρντ στους Κολοράντο Ράπιντς κόλλησε στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ο 36χρονος γκολκίπερ ήθελε πιο μεγάλες εβδομαδιαίες απολαβές.

Ο μέχρι πρότινος βασικός τερματοφύλακας της Έβερτον έχασε εσχάτως τη θέση του από τον Χοέλ Ρόμπλες και σύσσωμος ο Τύπος ισχυρίζεται πως βλέπει το μέλλον του μακριά από το «Γκούντισον Παρκ», την ώρα που ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Δημοσίευμα της «Liverpool Echo» ισχυρίζεται ότι ο Αμερικανός ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του με τετραετές συμβόλαιο και εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 70.000 λιρών, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x