Αγγλία

Δεν γίνονται αυτά: Σφύριξε λήξη ενώ… έμπαινε γκολ! (video)

Φαλτσοσφύριγμα απ’ αυτά που δεν θέλει κανείς να σκέφτεται τις συνέπειές του στην Ελλάδα σημειώθηκε στην Αγγλία! Την ώρα που παίκτης της Άκρινγκτον σκόραρε, ο διαιτητής σφύριζε… τη λήξη του ημιχρόνου!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απόφαση που θα ‘κανε τους ανίκανους διαιτητές ανά τον κόσμο να στενάξουν από ανακούφιση (σκεπτόμενοι ότι υπάρχουν και χειρότερα) πήρε ο Τρέβορ Κετλ.

Κατά τη διάρκεια του Γουίμπλεντον-Άκρινγκτον -κι ενώ είχαν συμπληρωθεί τα πρώτα 45 λεπτά- η μπάλα παιζόταν στα καρέ των γηπεδούχων.

Χωρίς να περιμένει λοιπόν την εξέλιξη της φάσης, ο ρέφερι δημιούργησε πανζουρλισμό διαμαρτυριών, σφυρίζοντας τη λήξη την ώρα που ο Μπίλι Κι έστελνε την μπάλα στα δίχτυα!




Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x