Αγγλία

«Δεν στενοχωριόμαστε για την Γιουνάιτεντ»

Δεν ασχολούνται στη Σίτι με την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ, όπως δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αφού εκείνο που κοιτούν είναι οι ομάδες που βρίσκονται κοντά τους στη βαθμολογία.

Η φετινή σεζόν είναι μία από τις χειρότερες στην πρόσφατη ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως στην συμπολίτισσά της, την Μάντσεστερ Σίτι, δεν δείχνουν να ασχολούνται με τους «κόκκινους διαβόλους».

Συγκεκριμένα, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υποστήριξε πως κοιτάζει μόνο την πορεία της Άρσεναλ και της Τσέλσι, οι οποίες βρίσκονται πιο κοντά στη βαθμολογία της Premier League στους «πολίτες» και εκείνες πρέπει να προσέχουν.

«Δεν μας νοιάζει για το τι γίνεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί να είναι μία περίεργη σεζόν για αυτούς, αλλά εμείς δεν το σκεφτόμαστε αυτό», τόνισε αρχικά ο Χιλιανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και δεν ανησυχούμε για τους γείτονές μας».

Ο 60χρονος τεχνικός συμπλήρωσε: «Φυσικά οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές μας, αυτήν την στιγμή, είναι οι ομάδες που είναι περισσότερο κοντά μας. Η Άρσεναλ που είναι πρώτη, με έναν βαθμό από πάνω μας και η Τσέλσι που είναι έναν βαθμό κάτω μας».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x