Αγγλία

Δεν το κουνάει από τη Λέστερ ο Μαχρέζ

Η μισή Ευρώπη καταθέτει χρυσάφι στα πόδια του, την ώρα που η Λέστερ είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Όλα όμως είναι στο χέρι του Ριγιάντ Μαχρέζ που φαίνεται πως μένει στις «αλεπούδες».

Κόστισε περίπου 400.000 ευρώ στη Λέστερ, όταν αποκτήθηκε ως... ένας άσημος ποδοσφαιριστής της σειράς από τη Χάβρη το 2014.

Πλέον ο Ριγιάντ Μαχρέζ είναι πρωταθλητής Αγγλίας, κορυφαίος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, ενώ η μισή Ευρώπη είναι έτοιμη να καταθέσει «χρυσάφι» στα πόδια του.

Πριν από μερικές μέρες ο ατζέντης του Αλγερινού έλεγε πως οι πιθανότητες να μείνει στις «αλεπούδες» είναι μοιρασμένες, κάτι που φαίνεται να αλλάζει.

Σύμφωνα με την «Express», ο Μαχρέζ είναι απολύτως ικανοποιημένος στην ομάδα του Ρανιέρι και είναι πολύ κοντά στο να πει το τελικό «οκ» στην πρόταση των «αλεπούδων» για ανανέωση του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του παίκτη είναι ως το 2018, με τις απολαβές του να είναι 40.000 ευρώ την εβδομάδα, με τη Λέστερ πάντως να είναι διατιθεμένη να διπλασιάσει τα χρήματα που παίρνει ο παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x