Αγγλία

«Δεν υπάρχει συμφωνία με Ρεάλ»

Διαψεύδει πως έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ για τον επόμενο χρόνο ο Εντέν Αζάρ, όπως έχει γραφτεί σε διάφορα Μέσα στην Αγγλία και την Ισπανία.

Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός της Τσέλσι μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του και ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με τους «μερένχες» και πως αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρουν μόνο οι υποχρεώσεις του στους «μπλε».

«Δεν έχω υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτές οι φήμες δεν είναι αλήθεια. Είμαι ακόμα παίκτης της Τσέλσι. Δεν ξέρω ποιοι τα λένε, αλλά δεν είναι αλήθεια. Αυτή τη στιγμή ανήκω στην Τσέλσι, πρώτα πρέπει να τελειώσω το πρωτάθλημα και έχω ακόμα συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

Είμαι εκεί και αισθάνομαι καλά. Θέλω να επιστρέψω στα γήπεδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα με τη φανέλα της Τσέλσι», τόνισε ο 25χρονος στη «Het Laatste Nieuws».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x