Στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Φούλαμ, ο Γιώργος Καραγκούνης έφτασε πολύ κοντά στο να διακριθεί ως ο καλύτερος παίκτης του συλλόγου, ωστόσο ο κόσμος της ομάδας δεν του έκανε το… χατίρι, καθώς υπερψήφισε τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας μέσος κατέλαβε τη δεύτερη θέση , κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι οπαδοί των «κότατζερς» έχουν εκτιμήσει την προσπάθεια που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Υπενθυμίζεται πως ο «τυπάρας» είναι ο πιο εύστοχος πασέρ της Φούλαμ, τη στιγμή που βρίσκεται και στη δεκάδα της σχετικής λίστας για την Πρέμιερ Λιγκ.
Πηγή: England365.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






