Αγγλία

Έβερτον: Έκανε πρόταση στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

Μετά την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ η Έβερτον κατέθεσε πρόταση στον προπονητή της εθνικής ομάδα του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φέρεται η Έβερτον να «βλέπει» τον ιδανικό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά την χθεσινή λύση της συνεργασίας της με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα, the athletic, η αγγλική ομάδα έκανε πρόταση στον προπονητή της εθνικής ομάδας του Βελγίου να αναλάβει το πόστο. Ο Μαρτίνεθ, είναι σε συζητήσεις με τους υπεύθυνούς της αγγλικής ομάδας για να επιστρέψει σε αυτή, προβάλλοντας όμως ορισμένες απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η κύρια από αυτές είναι στην Έβερτον να τον ακολουθήσει και ο άμεσος συνεργάτης του στην εθνική ομάδα του Βελγίου, Τιερί Ανρί.

Ωστόσο, όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα, the athletic, είναι μεγάλη η δυσκολία να κλείσει θετικά η προσπάθεια αυτή της Εβερτον καθώς η ομοσπονδία του Βελγίου δεν φέρεται διατεθειμένη να πει το ΟΚ για ταυτόχρονη παρουσία του Μαρτίνεθ στον πάγκο της εθνικής ομάδας και σε άλλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x