Η Έβερτον πρόλαβε πριν το τελευταίο σφύριγμα του Όλιβερ στο «Γκούντισον Παρκ» το βράδυ της Τετάρτης να σκοράρει και να αποφύγει την ήττα (2-2) στο τελευταίο ιστορικά ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ που διεξήχθη στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Τη στιγμή που ο Ταρκόφσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και οι stewards έπρεπε να φροντίσουν να μην ξεφύγει η κατάσταση με τους έξαλλους πανηγυρισμούς, ένας ηλικιωμένος το… έζησε!
Σηκώθηκε από το χορτάρι και το χάρηκε με την ψυχή του, προτού στρέψει το βλέμμα του προς τις εξέδρες και συνδυάσει… χαρά για το γκολ και επίβλεψη του κόσμου!
Gwladys Street limbs. ?? pic.twitter.com/dLhK15xk9K
— Everton (@Everton) February 13, 2025
Διαβάστε Επίσης
Πέρασε η Σίτι, αλλά η Λέιτον Όριεντ «έπεσε» ηρωικά Με άνεση στον 5ο γύρο του Αγγλίας η Γουλβς Μαρέσκα μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι: «Είναι κρίμα, μας μένουν τώρα δύο διοργανώσεις!» Έστειλε στο… σπίτι της την Τσέλσι η Μπράιτον με σπουδαία ανατροπήΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






