Αγγλία

Έφυγε για τουαλέτα την ώρα του αγώνα ο Ομπαμεγιάνγκ

Αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ενώ παιζόταν ο αγώνας ο επιθετικός της Άρσεναλ και έφαγε κράξιμο στα social media. Τον υπερασπίστηκε ο Λιούνγκμπεργκ.

Η αλλαγή προπονητή δεν έφερε την επιθυμητή αλλαγή αγωνιστικής εικόνας στην Άρσεναλ, αφού με τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ στον πα΄γκο γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Μπράιτον με 2-1 μέσα στο «Emirates». Οι «κανονιέρηδες» παρέμειναν για ένατο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Ο εύκολος στόχος των οπαδών έγινε αυτή τη φορά ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, για έναν… περίεργο λόγο. Ο Γκαμπονέζος άσος αποχώρησε του από τον αγωνιστικό χώρο για λίγα λεπτά, ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι ο λόγος ήταν πως πήγε στην τουαλέτα.

Οι εις βάρος του αντιδράσεις από τους φίλους της Άρσεναλ στα social media ήταν πολλές, ωστόσο ο 30χρονος είχε την υποστήριξη του Φρέντι Λιούνγκμπεργκ.

Ο Σουηδός ρωτήθηκε επί του θέματος και είχε να πει τα εξής: «Βασικά, δεν αντιλήφθηκα πώς έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, απλά τον είδα να επιστρέφει αφότου ήταν εκτός για μερικά λεπτά. Όταν έχεις ανάγκη να πας στην τουαλέτα, πηγαίνεις».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x