Αγγλία

Εγκρίνει Γκιγκς ο Σερ Άλεξ

Την άποψη ότι ο Ράιαν Γκιγκς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει από εδώ και στο εξής την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο ιδανικότερος άνθρωπος να αναλάβει τις τύχες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μόγες, είναι ο Ράιαν Γκιγκς.

Αυτό ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τονίζοντας πως ο Ουαλός άσος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Παράλληλα, ο Σκοτσέζος τεχνικός παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την επιλογή του Γκιγκς να επαναφέρει στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» τον Πολ Σκόουλς και την απόφασή του να αναβαθμίσει τον Νίκι Μπατ στο τεχνικό τιμ του συλλόγου.

«Νομίζω ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που πρέπει να διαλέξουν. Έχει 20 χρόνια εμπειρίας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον πήρα όταν ήταν παιδί, στα 13. Έχει περάσει μια γκάμα συναισθημάτων στον σύλλογο, έχει βιώσει τα κάτω και τα πάνω.

Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να είσαι ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ευχαριστήθηκα πολύ που έφερε πίσω τον Πολ Σκόουλς και τον Νίκι Μπατ, φυσικά, δυο σπουδαίοι επαγγελματίες.

Καταλαβαίνουν τον σύλλογο, δουλεύουν σκληρά, έχουν «γεννηθεί» από τον σύλλογο. Έχουν τον σωστό συνδυασμό, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό
», τονίζει ο Σερ Άλεξ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x