Αγγλία

Είδε την πεντάστερη Νότιγχαμ ο Μαρινάκης (pic)

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Αγγλία και παρακολούθησε από κοντά τη Νότιγχαμ Φόρεστ να… μαγεύει.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην Αγγλία βρέθηκε το Σάββατο ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ήταν στις εξέδρες του «Loftus Road» και παρακολούθησε από κοντά τη Νότιγχαμ Φόρεστ να διαλύει με το εντυπωσιακό 5-2 την ΚΠΡ!

Μία εμφάνιση και μία νίκη που αν μη τι άλλο σκόρπισε χαμόγελα στον μεγαλομέτοχο της αγγλικής ομάδας, η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς και πλέον είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Στέφανος Καπίνο και Απόστολος Βέλλιο έμειναν στον πάγκο, ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x