Αγγλία

Εξετάζει Ντεμιρμπάι η Λίβερπουλ

Το έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ έχει προσελκύσει ο Κέρεμ Ντεμιρμπάι της Χόφεχναϊμ, με τους «κόκκινους» να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γερμανού διεθνή.

Την περίπτωση του Κερέμ Ντεμιρπάι της Χόφενχαϊμ φαίνεται πως εξετάζει η Λίβερπουλ, με σκοπό την απόκτηση του κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 25χρονος μέσος, με ρίζες από την Τουρκία, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Γερμανών σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με πολλές ομάδες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του. Σύμφωνα μάλιστα με γερμανικά δημοσιεύματα, τόσο η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ όσο και η Άρσεναλ είχαν προσεγγίσει και πριν από έναν χρόνο τον διεθνή Γερμανό, έπειτα από την καλή του παρουσία με τα «πάντσερ» στο Confederations Cup.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, γνωρίζει αρκετά καλά τον Ντεμιρμπάι από την εποχή που συνυπήρξαν στην Ντόρτμουντ, έχοντας διαμορφώσει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του.

Τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε συζητήσεις για την πώληση του παίκτη, με την ρήτρα αποδέσμευσης να κυμαίνεται κοντά στα 28 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x