Αγγλία

Εξετάζει Ρότζερς η Νιούκαστλ

Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι το φαβορί για τον πάγκο της Νιούκαστλ, αν αποχωρήσει ο Ράφα Μπενίτεθ.

Με τον Ράφα Μπενίτεθ να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο την ομάδα της Νιούκαστλ, οι υπεύθυνο του συλλόγου έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Έτσι, μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζουν, βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

Οι «ανθρακωρύχοι» έχουν μόλις 2 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές και, έτσι, μοιραία βρίσκονται στην «ουρά» της βαθμολογίας. Παρά το κάκιστο ξεκίνημα, ο Μπενίτεθ απολαμβάνει την πλήρη στήριξη της διοίκησης, καθώς με αυτόν στο "τιμόνι" η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στην Premier League.

Επειδή όμως τα πράγματα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, οι υπεύθυνοι της Νιούκαστλ έχουν ξεκινήσει επαφές και με άλλους τεχνικούς. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Μπρένταν Ρότζερς, που αποχώρησε από τη Σέλτικ, καθώς δεν εκπλήρωσε τον μεγάλο στόχο της ομάδας, που δεν ήταν άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Μένει να δούμε αν ο Μπενίτεθ καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα και να επαναφέρει τη Νιούκαστλ στα θετικά αποτελέσματα ή αν συνεχιστεί η "κατηφόρα" που ίσως του στοιχίσει τη θέση του.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x