Αγγλία

Εξιτήριο για τον αρχηγό της Λούτον

Μετά από περίπου μια εβδομάδα, ο Τομ Λόκιερ παίρνει εξιτήριο την Παρασκευή.

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο στο 8ο λεπτό του μπαράζ ανόδου στην Premier League με την Κόβεντρι, θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Παρασκευής (1/6), όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί. Ο 28χρονος στόπερ υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων σε κλινική του Λονδίνου, αλλά δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα.

«Θα επιτραπεί στον Τομ Λόκιερ να φύγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει σπίτι αύριο», ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος την Τετάρτη (31/5), συμπληρώνοντας πως: «Ο Ουαλός διεθνής έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και παρατηρήσεις από την ιατρική ομάδα, προκειμένου να του επιτραπεί η μετακίνησή του στο σπίτι του, για μια περίοδο ξεκούρασης πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, στην οποία θα είναι ικανός να λάβει μέρος».

Ο Λόκιερ ανέρρωσε γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του στο νοσοκομείο τη νίκη επί της Κόβεντρι στα πέναλτι, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγινε viral μετά την άνοδο της Λούτον στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1992.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x