Αγγλία

Εκθείασε την Τσέλσι και τον Λάμπαρντ ο Χάβερτς

Σε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Τσέλσι, ο Κάι Χάβερτς δήλωσε πως μεγάλο ρόλο στην μεταγραφή του έπαιξε η παρουσία του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της ομάδας.

Με την Τσέλσι να υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής την Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, ο Κάι Χάβερτς μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τον αγγλικό σύλλογο.

Η Τσέλσι ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του φετινού μεταγραφικού παζαριού, καθώς μετά από τις μεταγραφές των Τίμο Βέρνερ και Χακίμ Ζίγιες ακολούθησε αυτή του Κάι Χάβερτς από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «μπλε» κατέβαλε ένα ποσό κοντά στις 71 εκατομμύρια λίρες, κάνοντας τον τον πιο ακριβό Γερμανό ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ο ίδιος τόνισε πως μεγάλο ρόλο στην άφιξη του έπαιξαν και οι συζητήσεις του με τον Λάμπαρντ: «Είχε μεγάλη επιρροή στην απόφαση μου, μου άρεσε πάντα η Τσέλσι από παιδί, άρα δεν ήταν τόσο δύσκολη απόφαση για εμένα».

«Η Τσέλσι είναι ένα πολύ μεγάλος σύλλογος και είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ, είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ και μου αρέσει να παίζω με άλλους νέους παίκτες»
, τόνισε ο Γερμανός μέσος.

Επιμέλεια: Μάριος Αγγελέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x