Αγγλία

Έμερι για Μπάγερν: «Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Άστον Βίλα»

Ο Ουνάι Έμερι διέψευσε τα σενάρια που τον συνδέουν με την Μπάγερν Μονάχου λίγο μετά τη νίκη της Άστον Βίλα επί της Μπόρνμουθ.

Η Άστον Βίλα πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπόρνμουθ, επικρατώντας 3-1 και μάλιστα με ανατροπή αφού βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League έχει ως μεγάλο στόχο την είσοδο στην πρώτη τετράδα της Premier League, με στόχο την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Champions League της νέας σεζόν. Όπως φυσικά, θα ήθελε και να περάσει το εμπόδιο των «ερυθρόλευκων», στην προσπάθειά της για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο τεχνικός της ομάδας Ουνάι Έμερι ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εμφάνιση μετά τη νίκη επί της Μπόρνμουθ, ενώ ρωτήθηκε και για το μέλλον του.

«Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Άστον Βίλα, δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή για εμένα», ήταν τα λόγια του σε σχετική ερώτηση που του έγινε. Διότι ο Ισπανός προπονητής έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο ίδιος φαίνεται να διαψεύδει, τουλάχιστον προς ώρας, το εν λόγω σενάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x