Αγγλία

Ενδιαφέρον της Σίτι για τον Ντιμπάλα

Άνθρωπο στην Ιταλία για να παρακολουθήσει από κοντά τον Πάουλο Ντιμπάλα έστειλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με ιταλικό Μέσο.

Με εισήγηση του Πεπ Γκουαρντιόλα ταξίδεψε ο Φεράν Σοριάνο, διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, τον περασμένο μήνα για να δει σε δράση τον Πάουλο Ντιμπάλα. Και βρέθηκε στο γήπεδο για την αναμέτρηση των πρωταθλητών Ιταλίας κόντρα στη Λάτσιο για μια πλήρη ενημέρωση του παίκτη.

Πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, με αφορμή τα λίγα λεπτά συμμετοχής του στα τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους, με τους πιθανούς «μνηστήρες» να είναι πολλοί.

Η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με ένα ποσό γύρω στα 120 εκατομμύρια ευρώ για την μετακίνηση του Αργεντινού σταρ μακριά από το Τορίνο.

Αυτή η εξέλιξη, όμως, έρχεται να αντικρούσει τις δηλώσεις ανθρώπου της Γιουβέντους, πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής, ο διεθνής επιθετικός έχει αγωνιστεί 28 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας εφτά γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ.

Επιμέλεια:Γιάννης Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x