Αγγλία

Επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ ο Παρκ

Γύρισε σπίτι. Αυτή την φορά, όμως, ο Παρκ Γι-Σουνγκ δε θα υπηρετήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ποδοσφαιριστής, αλλά σε ρόλο… πρεσβευτή. Θα παρουσιαστεί με την Έβερτον από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Ο κύκλος του Παρκ Γι-Σουνγκ ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής ολοκληρώθηκε, όχι όμως και η ενασχόλησή του με το άθλημα γενικότερα.

Συγκεκριμένα, το «μηχανάκι» θα επιστρέψει στην ομάδα που αναδείχθηκε, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή την φορά ωστόσο, δε θα… τρέχει τους αντιπάλους του εντός του γηπέδου. Πλέον θα έχει τον ρόλο του πρεσβευτή των «κόκκινων διαβόλων».

Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος επιφυλάσσει ένα πολύ σπουδαίο event για τους φιλάθλους του, καθώς ο 33χρονος Κορεάτης θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» προ της αναμέτρησης με την Έβερτον για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

«Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω για ακόμη μια φορά την Γιουνάιτεντ και να μοιραστώ ορισμένες από τις αναμνήσεις μου με τους οπαδούς της», ήταν η τοποθέτηση του παλαίμαχου μέσου.

Υπενθυμίζεται πως ο Παρκ ήταν 7 σεζόν στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ, πραγματοποιώντας συνολικά 205 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αϊντχόφεν.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x