Αγγλία

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αγιού

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Αντρέ Αγιού, πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο!

Έτοιμος για επιστροφή στη δράση ο Αντρέ Αγιού! Ο Γκανέζος επιθετικός της Γουέστ Χαμ τραυματίστηκε στο μηρό στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην Τσέλσι και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία τεσσάρων μηνών.

Λίγες μόνο μέρες μετά την επιστροφή του Άαρον Κρέσγουελ στην αγωνιστική δράση, ήταν η σειρά του Αντρέ Αγιού να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο 26χρονος επιθετικός των «σφυριών» συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης για πρώτη φορά, δύο μήνες νωρίτερα από το αναμενόμενο!

Η επίσημη σελίδα της Γουέστ Χαμ ανέβασε βίντεο στο twitter με τον Αγιού να προπονείται κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Θέμα χρόνου είναι πλέον την επιστροφή του Γκανέζου στους αγωνιστικούς χώρους.




Επιμέλεια: Νίκος Αρβανίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x