Αγγλία

Επιμένει η Ρεάλ για Καντέ

Βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «Marca» αποτελεί το «σίριαλ» της μεταγραφής του μέσου της Λέστερ, Ενγκολό Καντέ, στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ενδιαφέρον έχει γνωστοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως, το δημοσίευμα εστιάζει στην πίεση που ασκεί ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα λευκά.

Το άρθρο διευκρινίζει πως το ενδιαφέρον αυτό προέρχεται καθαρά από τον τεχνικό των «μερένχες» και όχι από τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οι Μαδριλένοι γνωρίζουν πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο Γαλλοαλγερινός προπονητής επιθυμεί πολύ την απόκτησή του, δεδομένου πως ο μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός μέσος που διαθέτει στο ρόστερ του είναι ο Κασεμίρο.

Με το Ναμπαλί Μεντί να έχει αποκτηθεί πρόσφατα από τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενός παίκτη δηλαδή, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Καντέ, πιθανόν το μεταγραφικό αυτό σενάριο να συνεχιστεί μετά το Euro της Γαλλίας, στο οποίο εξακολουθεί να αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής των «αλεπούδων».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x