Μετά από συνολικά επτά σεζόν με την φανέλα της Τσέλσι, ο Νταβίντ Λουίζ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, αφού οι «κανονιέρηδες» κατέβαλλαν στους «μπλε» ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.
Ο 32χρονος Βραζιλιάνος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών με την νέα του ομάδα, μετά το πέρασμα του από την Παρι Σεν Ζερμέν και την επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», δεν κατάφερε να επαναλάβει τις εμφανίσεις με τις οποίες «συστήθηκε» στον κόσμο του συλλόγου.
Με την φανέλα της Τσέλσι, κατέγραψε της περασμένη σεζόν 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας και τρία γκολ.
Welcome to The Arsenal, @DavidLuiz_4 ??
— Arsenal (@Arsenal) 8 Αυγούστου 2019
???? #BemvindoDavid
Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






