Με πρόβλημα στην βουβωνική χώρα αποχώρησε χθες ο Άνταμ Λαλάνα από τη προπόνηση της εθνικής Αγγλίας, με τον παίκτη να υποβάλλεται σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις.
Ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μέσα στο μήνα, ωστόσο, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική στα δύο προσεχή παιχνίδια με Ισπανία και Ελβετία.
«Είναι ένα πισωγύρισμα, το οποίο δεν είναι ιδανικό, καθώς ήμουν σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα, αλλά είναι θετικό ότι είναι σύντομο το διάστημα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι διαθέσιμος για την Λίβερπουλ μέσα στον Σεπτέμβριο για το Champions League και τις εγχώριες διοργανώσεις» δήλωσε.
Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






