Αγγλία

Επιστρέφει ο «διάβολος με το αγγελικό πρόσωπο» (video)

Τόσα χρόνια πάντα την... ξελάσπωνε στα τελευταία λεπτά. Τώρα θα της βάλει δύσκολα; Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως προπονητής της Κάρντιφ.

Ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερχόμενος από το πάγκο.

Τώρα ήρθε η ώρα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να βρεθεί και αντιμέτωπος με τους «κόκκινους διαβόλους» ως προπονητής της Κάρντιφ.

Ο 40χρονος πρώην επιθετικός φόρεσε για 11 χρόνια την φανέλα της Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας 126 τέρματα σε 366 συμμετοχές, με τις περισσότερες απ' αυτές να ήταν ως αλλαγή.

Ο παλαίμαχος άσος αγαπήθηκε όσοι λίγοι στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς το 1999 χάρισε το Champions League στους «κόκκινους» σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου (2-1).





Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x