Αγγλία

Ετό: «Θέλουμε και τα τέσσερα τρόπαια φέτος»

Την πεποίθησή του, πως η Τσέλσι θα πάρει και τα τέσσερα τρόπαια για τα οποία αγωνίζεται φέτος, εξέφρασε ο καμερουνέζος επιθετικός Σαμουέλ Ετό.

Την πεποίθησή του, πως η Τσέλσι θα πάρει και τα τέσσερα τρόπαια για τα οποία αγωνίζεται φέτος, εξέφρασε ο καμερουνέζος επιθετικός Σαμουέλ Ετό.

Σε συνέντευξή που έδωσε στη Sun ο Σαμουέλ Ετό δήλωσε πως η Τσέλσι φέτος έχει ως στόχο της, την κατάκτηση και των τεσσάρων τροπαίων – πρωτάθλημα, κύπελλο, league cup, champions league – στα οποία φέτος αγωνίζεται.

Στα τελευταία ματς οι «μπλε» μετρούν 8 νίκες σε 9 αγώνες και προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του league cup αποκλείοντας την Άρσεναλ με 2–0

Η ομάδα του Ετό βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ στην κούρσα του πρωταθλήματος και βρίσκεται και σε καλό δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champion League έχοντας δύο νίκες σε τρεις αγώνες.

Ο καμερουνέζος επιθετικός γνωρίζει τη δυσκολία της συγκεκριμένης προσπάθειας και δηλώνει πως δεν πρέπει να έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση στο κυνήγι των στόχων τους.

Αναλυτικά ο Σάμουελ Ετό δήλωσε: «Θα είναι πραγματικά δύσκολο. Αλλά δεν θα θυσιάσουμε τις πιθανότητές μας να κατακτήσουμε έναν τίτλο εις βάρος ενός άλλου».

«Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε μας παιχνίδι ώστε να κατακτήσουμε τα πάντα. Έχουμε ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες με κάθε μας αντίπαλο. Υπάρχει αρκετή σιγουριά στα αποδυτήρια αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι αλήθεια πως κάθε ομάδα μπορεί ν α κερδίσει. Μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής ακόμα και 4 – 0 να χάνεις υπάρχει ελπίδα να γυρίσεις το ματς βάζοντας εσύ 5 γκολ» προσέθεσε ο Ετό.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, αλλά να μείνουμε και προσγειωμένοι γιατί αν υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητές μας μπορεί να έχουμε απώλειες».

Έχοντας σκοράρει μια φορά σε εννιά παρουσίες με την Τσέλσι ο καμερουνέζος στράικερ δήλωσε πως έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στη ζωή στην Αγγλία και πως του αρέσει πως ο ρυθμός του ποδοσφαίρου είναι πολύ πιο γρήγορος στη «Γηραιά Αλβιώνα».

Κλείνοντας ο Ετό δήλωσε:

«Μόλις φτάσω σε τοπ φόρμα θα μπορέσω να βοηθήσω αρκετά τους συμπαίκτες μου, και να δώσω χαρά στους οπαδούς μας. Στην Τσέλσι ένας επιθετικός πρέπει να είναι και παραγωγικός όχι μόνο να σκοράρει. Μόλις όμως σκόραρα ένοιωσα αρκετά πιο απελευθερωμένος και συγκεντρωμένος».

Επιμέλεια Γιώργος Ντιμπένκος Κυριαζόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x