Αγγλία

Ευχαρίστησε τον Τσιμίκα για την φόρμα του Ρόμπερτσον ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζον Όλντριτζ

Στον Κώστα Τσιμίκα οφείλεται η πρόσφατη βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα του Άντι Ρόμπερτσον, σύμφωνα με τον θρύλο της Λίβερπουλ, Τζον Όλντριτζ.

Στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο Κώστας Τσιμίκας στην καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει πρόσφατα ο Άντι Ρόμπερτσον με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στάθηκε ο θρυλικός επιθετικό των «Ρεντς», Τζον Όλντριτζ.

«Ο Άντι Ρόμπερτσον επέστρεψε στα καλύτερά του με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Πέρασε από μία περίοδο νωρίτερα στη σεζόν όπου δεν ήταν ακριβώς στο ανώτατο επίπεδό του, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν σπουδαία διαχείριση από τον Γιούργκεν Κλοπ. Επιτρέποντας στον Κώστα Τσιμίκα να αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια ώθησε τον Ρόμπο. Οι παίκτες είναι απλοί άνθρωποι και όλοι περνάμε από κακές φάσεις ως ποδοσφαιριστές, όπου η αυτοπεποίθηση εξαφανίζεται. Με τον Άντι, δεν ξέρουμε τι συνέβη. Αλλά το ξεπέρασε και είναι εκπληκτικός στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κώστα γι' αυτό, επειδή πίεσε τον Ρόμπερτσον στα όριά του. Ακριβώς γι' αυτό η Λίβερπουλ κέρδιζε τόσα πολλά τρόπαια, πάντα είχε άτομα στον πάγκο για να πιέζουν τους βασικούς να κρατήσουν τη θέση τους», ανέφερε ο 63χρονος σε κείμενο που δημοσίευσε στη «Liverpool Echo».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x