Αγγλία

Έχει «μπουκώσει» ο Ρονάλντο: Το χειρότερο ποσοστό στη δεκαετία και το αρνητικό ρεκόρ που τον απειλεί

Σωματικά παραμένει ακμαίος, αλλά η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα δίχτυα έχει κλονιστεί. Και αυτό το αποδεικνύουν ξεκάθαρα οι αριθμοί του…

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο μαρτυρούν τα στατιστικά του. Μετά την επιστροφή του, ο Πορτογάλος σταρ αποδείχθηκε καθοριστικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ειδικά όσον αφορά στην πρόκρισή της στους «16» του Champions League).

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό και αυτό αντανακλάται ξεκάθαρα και στους αριθμούς του.

Ο Ρονάλντο έχει να σκοράρει στην Premier League από… πέρυσι (και συγκεκριμένα τις 30 Δεκέμβρη), ενώ προσφάτως έχασε και πέναλτι στο ματς Κυπέλλου με τη Μίντλεσμπρο, που έληξε με αποκλεισμό των «κόκκινων διαβόλων» στο Κύπελλο.

Είναι χαρακτηριστικό λοιπόν ότι οι επιδόσεις του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (8 γκολ σε 18 παιχνίδια) παρουσιάζουν τον χαμηλότερο μέσο όρο του εδώ και δέκα χρόνια στο σκοράρισμα (με ένα τέρμα κάθε 196 λεπτά).

Την ίδια ώρα, δε, στο παιχνίδι με την Μπέρνλι κινδυνεύει να σπάσει και ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας. Γιατί αν δεν βρει δίχτυα ούτε απόψε στο «Τερφ Μουρ», ο Ρονάλντο θα μείνει για πρώτη φορά «άσφαιρος» για πέντε ματς σε επίπεδο συλλόγων από το 2010 που αγωνιζόταν στη Ρεάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x