Αγγλία

Φευγάτος ο Μιραλάς

Τάσεις φυγής από την Έβερτον δείχνει ο Κέβιν Μιραλάς, καθώς ο Βέλγος επιθετικός δεν είναι ικανοποιημένος με το μικρό χρόνο συμμετοχής που του έδωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά τα μισά της σεζόν.

Το σίριαλ με την παραμονή του Κέβιν Μιραλάς καλά κρατεί. Ο 27χρονος επιθετικός εξέφρασε με δηλώσεις του στο βελγικό Τύπο τη δυσαρέσκειά του για τη μικρή χρησιμοποίησή του από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Μάλιστα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στην ουσία ομολόγησε πως ήθελε να αποχωρήσει τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά παρέμεινε κατόπιν απαίτησης της ομάδας. Ωστόσο, ο Κέβιν Μιραλάς θεωρεί πως ο Ισπανός προπονητής αθέτησε τις υποσχέσεις που του έδωσε.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Ατλέτικο Μαδρίτης είχαν ενδιαφερθεί τον Ιανουάριο, αλλά η Έβερτον ήθελε να παραμείνω στην ομάδα. Το κατανόησα, επειδή η μικρή σε ηλικία ομάδα μας έπαιζε χαμηλότερα των προσδοκιών. Έτσι, έπρεπε να μείνω, αλλά στο δεύτερο γύρο αγωνιζόμουν λιγότερο στα παιχνίδια. Δεν έχουν τηρηθεί οι υποσχέσεις και γι’ αυτό είναι παράξενη η σχέση μου με τον προπονητή. Σύντομα θα έχω μία συζήτηση μαζί του».

«Είχα δυόμισι πολύ όμορφα χρόνια στην Έβερτον. Έχω βιώσει πολλές μεγάλες στιγμές και ευχαριστώ την ομάδα γι’ αυτό. Έτσι, δεν ξέρω αν θα φύγω, είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρω συμβουλευόμενος την οικογένειά μου», συμπλήρωσε σχετικά με το μέλλον του στα «ζαχαρωτά».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x