Αγγλία

Φεύγει ο Φάμπρεγκας τον Ιανουάριο;

Ο Κόντε έχει τον Σεσκ Φάμπρεγκας στο… ψυγείο και δεν θα ήταν αντίθετος στην παραχώρησή του.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι και οι φήμες για πιθανή αποχώρησή του… οργιάζουν.

Η αγγλική Daily Express ισχυρίζεται στο σημερινό της φύλλο ότι ο Ισπανός μέσος (ο οποίος έχει παίξει μόλις 12’ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ) θα αποχωρήσει το Γενάρη, με πιθανότερο προορισμό τη Serie A και μία εκ των Γιουβέντους ή Μίλαν. Όπως αναφέρεται στο άρθρο, ο Κόντε δεν θέλει να τον παραχωρήσει σε άλλη αγγλική ομάδα και το εξωτερικό είναι η μόνη λύση για να βρει χρόνο συμμετοχής ο Φάμπρεγκας.

Η «ροσονέρι» φαντάζουν το φαβορί, με τη «Γιούβε» να καραδοκεί σε περίπτωση που η Τσέλσι τον βγάλει και επίσημα… στο σφυρί. Στο παιχνίδι ενδέχεται να μπουν και κινέζικες ομάδες, τις οποίες έχουμε δει να στρώνουν εκατομμύρια στα πόδια πρωτοκλασάτων παικτών, αλλά ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, δεν θα συμφωνούσε σε μια τέτοια μετακίνηση.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x