Αγγλία

Φλικ: «Συγχαρητήρια στον Κλοπ για τον Τιάγκο, προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη»

Τα συγχαρητήρια έδωσε μεν ο Χάνσι Φλικ στον Γιούργκεν Κλοπ για τη μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως προσπάθησε να ανατρέψει αυτό το γεγονός.

Με επαγγελματισμό αντιμετώπισε την επιθυμία του Τιάγκο Αλκάνταρα να φύγει για κάτι νέο στην καριέρα του ο Χάνσι Φλικ και γι’ αυτό έδωσε και τα συγχαρητήρια στον Κλοπ που κατάφερε να κλείσει τη μεταγραφή.

Παρόλα αυτά, το ότι φάνηκε ανώτερος δεν σημαίνει ότι δεν προσπάθησε να αποτρέψει αυτή την κίνηση καθώς θεωρεί πως ο 29χρονος Ισπανός ήταν μεταξύ των καλύτερων παικτών της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, δήλωσε ευθαρσώς πως επιχείρησε να τον κρατήσει στους Βαυαρούς, όμως, αφού δεν το πέτυχε, δεν μπόρεσε να σταθεί και εμπόδιο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή.

«Μπορώ μόνο να συγχαρώ τον Γιούργκεν Κλοπ. Χάσαμε παίκτη με ποιότητα. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη. Το τείχος, όμως, που είχε υψώσει ήταν μεγάλο και ήταν πολύ δύσκολο. Μου είπε ότι αναζητούσε μια νέα πρόκληση», υποστήριξε ο Γερμανός τεχνικός.

Υπενθυμίζεται πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα περνά ιατρικά σήμερα στη Λίβερπουλ και μέσα στις επόμενες ώρες ή το Σαββατοκύριακο πρόκειται να ανακοινωθεί και επίσημα από τους «κόκκινους».

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x