Αγγλία

Φόντεν: Επίσημα νέος αγαπημένος του αντίπαλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Φίλ Φόντεν σημείωσε ακόμα δύο γκολ απέναντι στη Γιουνάιτεντ και η ομάδα του Τεν Χαγκ αποτελεί το νέο αγαπημένο του αντίπαλο, μαζί με την Μπράιτον.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 επί της Γιουνάιτεντ και συνεχίζει την πορεία της προς το πρωτάθλημα. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ο Φιλ Φόντεν, με τον Άγγλο να σημειώνει ακόμα δύο υπέροχα τέρματα.

Ο 23χρονος διανύει μία άκρως παραγωγική σεζόν και έφτασε τα 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον ποδοσφαιριστή του, μετά το τέλος του αγώνα, αποκαλώντας τον ως τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς.



Τα δύο τέρματα που πέτυχε, όπου έκριναν το ντέρμπι , αρκούν για να κατατάξουν τη Γιουνάιτεντ ως τον αγαπημένο αντίπαλο του, μαζί με την Μπράιτον.

Ο Φόντεν σε εννέα αναμετρήσεις έχει πετύχει έξι γκολ ,όσα ακριβώς έχει σημειώσει και απέναντι στην ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Μάλιστα στην περσινή αναμέτρηση των δύο συλλόγων του Μάντσεστερ σημείωσε και το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, σε παιχνίδι που οι «πολίτες» επικράτησαν με 6-3.

Η χρονιά εξελίσσεται υπέροχα για το νεαρό Άγγλο, που έχει ήδη σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ τερμάτων και αναμένεται να ανεβάσει κι άλλο τα νούμερά του στις αγωνιστικές που απομένουν.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x