Αγγλία

Φούλαμ, η επιστροφή: Και μαθηματικά στην Premier League η ομάδα του Μάρκο Σίλβα με… 40άρη Μίτροβιτς!

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα «καθάρισε» την Πρέστον 3-0, με τον Μίτροβιτς να φτάνει τα 40 γκολ σε 40 αγώνες(!) και πανηγυρίζει και μαθηματικά την τρίτη επιστροφή της από το 2019 στην Premier League!

Και μαθηματικά η τρομερή Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα επιστρέφει στην Premier League!

Οι Λονδρέζοι «καθάρισαν» άνετα την Πρέστον (3-0) στο «Κρέιβεν Κότατζ», επιστρέφοντας, μάλιστα, στις νίκες, μετά από δύο σερί ήττες και πανηγυρίζουν την άνοδο! Τρίτη, μάλιστα, από το 2019, καθώς η Φούλαμ ανέβηκε τότε, έπεσε κατευθείαν, ανέβηκε εκ νέου, για να πέσει ξανά πέρυσι και να… ξανανέβει φέτος. Κανονικό… ασανσέρ!

Η ομάδα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, με μπροστάρη τον απίθανο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, που πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφτασε τα 40 σε 40 αγωνιστικές (ρεκόρ κατηγορίας), έχει, πλέον, 86 βαθμούς στην κορυφή, οπότε δεν την… προλαβαίνει κανείς!

Με τη νίκη της αυτή, δε, η Φούλαμ «τσεπώνει» για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια τα μυθικά λεφτά, που δίνονται στον πρωταθλητή της Championship! Συγκεκριμένα, οι «κότατζερς» θα βάλουν στα ταμεία τους μίνιμουμ 193.000.000 ευρώ σε βάθος τριετίας!



Μένει να δούμε τώρα ποιοι θα ακολουθήσουν τη Φούλαμ στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στη δεύτερη θέση με 77 βαθμούς είναι η Μπόρνμουθ, μεγάλο φαβορί και εκείνη για την απευθείας άνοδο. Και από εκεί και πέρα γίνεται ο… κακός χαμός! Να σημειωθεί πως ο 3ος, ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος της βαθμολογίας μπαίνουν στα πλέι οφ, από τα οποία θα προκύψει ο τελικός στο «Γουέμπλεϊ» για το τρίτο και τελευταίο «εισιτήριο».

Τη Δευτέρα, θυμίζουμε, η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη διέλυσε τη Γουέστ Μπρομ και έφτασε τους 70 βαθμούς, κάνοντας σημαντικό βήμα, προκειμένου να είναι στα πλέι οφ ανόδου!

Δείτε τη βαθμολογία της Championship:

Φούλαμ: Επέστρεψε και μαθηματικά στην Premier League!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x