Αγγλία

Πληρώνει τη ρήτρα στη Μίλαν και παίρνει τον Τσουκουέζε η Φούλαμ

Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρει ότι η Μίλαν συμφώνησε με τη Φούλαμ για την μεταγραφή του Σάμουελ Τσουκουέζε, έναντι 28 εκατομμυρίων ευρώ, όπως προέβλεπε η σχετική οψιόν.

Μόνιμος κάτοικος Λονδίνου θα γίνει ο Σάμουελ Τσουκουέζε, μετά από σχετική εισήγηση του Μάρκο Σίλβα.

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Calciomercato», η Φούλαμ ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν προκειμένου να κρατήσει τα δικαιώματα του Νιγηριανού εξτρέμ, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στους «κότατζερς» από τους «ροσονέρι».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στο να μπει οψιόν αγοράς του Τσουκουέκε στα 28 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος της σεζόν, την οποία ωστόσο η Φούλαμ θα ενεργοποιήσει από τώρα.

Άλλωστε, ο διεθνής 26χρονος ακραίος επιθετικός έχει κερδίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα της λονδρέζικης ομάδας και ο Σίλβα επέμεινε να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x